Ana Sayfa Dünya, Gündem 14 Temmuz 2020

Los Angeles”kırmızı’ tehdit seviyesinin eşiğinde”

Haberin Yıldızı-

Yeni koronavirüs pandemisi şu anda dünya çapında 570.000’den fazla insanı öldürdü.

Johns Hopkins Üniversitesi Sistem Bilimi ve Mühendisliği Merkezi tarafından derlenen verilere göre, dünya genelinde 13 milyondan fazla insana yeni solunum virüsünün neden olduğu hastalık olan COVID-19 teşhisi konuldu . Test eksiklikleri, bazı bildirilmemiş davalar ve bazı hükümetlerin uluslarının salgınlarının kapsamını gizlediği veya önemsizleştirdiği şüpheleri nedeniyle gerçek rakamların çok daha yüksek olduğuna inanılmaktadır .

Amerika Birleşik Devletleri  3.300.000 teşhis edilen vakalar ve en az 135.582 ölümle, en kötü etkilenen ülke haline gelmiştir.

Başkan Eric Garcetti, Los Angeles’ın en yüksek COVID-19 tehdit seviyesi olan “kırmızı bölgesine” geçme sınırında olduğunu söyledi.

“Hala acil bir durumdayız,” dedi Garcetti. “Hiç bu kadar çok sayıda enfekte ya da bulaşıcı insan olmadı.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

DÜNYA KIZLARIMIZI KONUŞUYOR

DÜNYA KIZLARIMIZI KONUŞUYOR

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil