Ana Sayfa Gündem 15 Temmuz 2020

Başkan Ahmet Metin Genç’ten 15 Temmuz mesajı “En Alçak Darbe Girişimi “

Genç’ten 15 Temmuz mesajı

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, terör örgütü FETÖ tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. FETÖ’nün dini değerleri istismar ederek, yüzbinlerce insanı hain hedefleri doğrultusunda kendi öz vatanına düşman bireyler haline getirdiğine vurgu yapan Başkan Genç, dikkat çekici ifadeler kullandı.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, terör örgütü FETÖ tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. FETÖ’nün dini değerleri istismar ederek, yüzbinlerce insanı hain hedefleri doğrultusunda kendi öz vatanına düşman bireyler haline getirdiğine vurgu yapan Başkan Genç, dikkat çekici ifadeler kullandı.

 

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, terör örgütü FETÖ tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

FETÖ’nün dini değerleri istismar ederek, yüzbinlerce insanı hain hedefleri doğrultusunda kendi öz vatanına düşman bireyler haline getirdiğine vurgu yapan Başkan Genç, dikkat çekici ifadeler kullandı. Almanya ve ABD’de gibi birçok ülkede FETÖ’nün Türkiye aleyhine haince faaliyetlerine devam ettiğine vurgu yapan Başkan Genç, bundan dolayı FETÖ ile mücadelede toplumun her kesimine büyük görevler düştüğünü kaydetti.

“TIPKI ERMENİ DİASPORASI GİBİ”

FETÖ terör örgütü konusunda Türkiye’de büyük bir farkındalık oluştuğunu ve örgütün yurtiçinde faaliyet alanlarının yapılan kararlı mücadeleler sonucunda oldukça azaldığını dile getiren Başkan Genç,  “Yüce dinimiz İslâm’ı kullanarak ülkemizin insan gücünü şer hedefleri doğrultusunda kullanan FETÖ’nün açtığı yaralar daha uzun yıllar devam edecektir. Hiçbir ahlaki ve kutsal değer tanımadan devletimizin ve toplumumuzun bütün katmanlarına sirayet eden FETÖ’nün devlet mekanizmamızda ve toplumsal yapımızda neden olduğu tahribatlar alınan tedbirler ve çıkarılan yasalarla en az düzeye indirilmiştir. Devletimizin kararlı ve samimi mücadelesiyle hain terör örgütü ne yurtiçinde ne de yurtdışında hedeflerine ulaşamamıştır ve ulaşamayacaktır. Ülkemizde olduğu gibi yurtdışında da tıpkı Ermeni ve Rum diasporası gibi Türkiye aleyhine faaliyetlerine pervasızca devam eden örgütle devletimizin ve Türk vatandaşlarının mücadelesi sürmektedir. Yurtdışında yaşayan gurbetçilerimiz hain örgüt mensuplarına burada da göz açtırmamaktadır. İşte milletimizin bu sağduyusu ve vatan sevgisi karşısında FETÖ terör örgütünün mevcudiyeti tarihin çöplüğüne atılan diğer terör örgütleri gibi sona erecektir. Bundan en ufak bir şüphe bile duymamaktayız.” ifadelerini kullandı.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN ÖNDERLİĞİNDE”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 15 Temmuz hain darbe girişiminin geri püskürtüldüğünü dile getiren Başkan Genç, “15 Temmuz gecesi hiç şüphesiz ki, demokrasi tarihimizin en karanlık günlerinden biridir. Siyasete atıldığından beri bütün engellemelere rağmen büyük bir demokrasi mücadelesi veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz gecesi de Türk milletinden aldığı emanete halel getirmemek için canını ortaya koyarak söylemleriyle milletimize moral ve maneviyat aşılamıştır. Sayın Cumhurbaşkanımızın eşsiz liderliği, demokrasiye ve Türk milletine karşı olan muhabbeti ve inancı sayesinde meydanlara dökülen milletimiz azim ve kararlığıyla darbecileri geri püskürtmüştür. Feraseti ve sağduyusuyla en zor zamanlarımızda bizlere bu davanın sadık bir neferi olarak mücadele ruhu aşılayan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bu vesilelerle bir kez daha şükranlarımızı, teşekkürlerimizi iletiyoruz.” dedi.

 “EN ALÇAK DARBE GİRİŞİMİ”

FETÖ’nün Türk milletinin dini değerleri kullanarak “hayır yapma ve yardımseverlik” duygularını istismar ettiğini kaydeden Başkan Genç, şu ifadelere yer verdi: “2016 yılının 15 Temmuz’un da adeta milletimizin kanını donduran tarihin en alçak darbe girişimine maruz kaldık. Maalesef ülkemizin ekmeğini yiyen, suyunu içen ve Türk milletinin ‘hayır yapma ve yardımseverlik’ duygularından istifade ederek büyüyen şer örgüt kendi öz milletine silah sıkma alçaklığında bulunmuştur. İçimizi en çok acıtan ve kanatan da budur. Yanı başımızda bulunan komşumuz, akrabalarımız ya da arkadaşlarımız bu şer odağı bu örgütün hilelerine kanarak kendi öz vatanına düşman bireyler haline gelmiştir. Bundan dolayı bütün toplum olarak hem yurtiçinde hem yurtdışında FETÖ’nün sinsi yüzünü anlatarak bu örgüte körü körüne inanmış herkesi uyarmalıyız. Şer örgütle mücadele sadece devletin değil, bütün milletimizin ortak sorumluluğu ve görevidir. Sözlerime burada son verirken 15 Temmuz’da vatanı korumak uğruna şehadet şerbetini içen kahramanlarımıza Yüce Rabbimden rahmet ve minnet dileklerimi iletirken, gazilerimize de sağlıklı ve mutlu yaşam diliyorum.”

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

BAŞKAN’DAN BİRLİK MESAJI !

BAŞKAN’DAN BİRLİK MESAJI !

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil