Ana Sayfa Gündem, Spor 15 Temmuz 2020

Şampiyonluğu Herkesten ve Herşeyden Çok İstedim

Haberin Yıldızı-

Şampiyonluk yarışında geçtiğimiz hafta denizliye yenilerek eline geçen fırsatı iyi değerlendiremeyen ve avantajı rakibi Medipol Başakşehir’e kaptıran Trabzonspor’da Teknik Patron Hüseyin Çimşir  ligde  oynayacakları Konyaspor ve Kayserispor maçlarıyla birlikte Ziraat Türkiye Kupası’nda Aytemiz Alanyaspor ile oynayacakları kupa finalini de düşünerek oyuncularını ayağa kaldırmaya çalışıyor.

Önümüzde ki maçların zorluğunu oyuncularına anlatan Teknik patron Hüseyin Çimşir taraftara borçlarını şampiyonlar ligi biletini  ve Ziraat Türkiye Kupası nı alarak  ödemek istediklerini söyledi.

Şampiyonluğu herkesten ve herşey de çok istediğini belirten Hüseyin Çimşir ama futbolcu arkadaşlarım da ellerinden geleni yapıyorlar ama olmayınca olmuyor bir şey diyemem  şampiyon olamassak sorumluluk benimdir sorumluluğu üzerime alıyorum dedi .

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil