Ana Sayfa Gündem 16 Temmuz 2020

TRABZONDA 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANILDI

Haberin Yıldızı-

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehitler için anma töreni düzenlendi.

Hain darbe girişiminin 4’üncü yıl dönümünde, Sülüklü Mezarlığı’ndaki şehitlikte gerçekleştirilen anma programına, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir, protokol üyeleri ve şehit yakınları katıldı.

KARANFİL BIRAKTILAR
Törende şehitlerin mezarı başında Kur’an-ı Kerim okunarak, dualar edildi. Vali Ustaoğlu, Başkan Zorluoğlu ve protokol üyeleri şehitlerin kabirlerine karanfil bıraktı. Şehit yakınlarının gözyaşlarını tutamadığı törende, duygusal anlar yaşandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Tüm şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz” ifadelerini kullandı.

DUALAR OKUDULAR
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve protokol üyeleri, şehitlikteki törenin ardından 15 Temmuz şehitlerinin kabrini ziyaret ettiler. Vali Ustaoğlu ile Başkan Zorluoğlu, Yomra ilçesinde Sedat Kaplan ve Akçaabat ilçesinde Samet Uslu’nun kabirlerine gerçekleştirdikleri ziyarette dualar okudular.

Öte yandan vakit namazlarında Trabzon’daki tüm camilerde 15 Temmuz şehitleri için Kur’an-ı Kerim okundu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil