Ana Sayfa Dünya, Gündem 17 Temmuz 2020

Ulusal Polis Örgütleri Birliği Trump’ı onayladı

Haberin Yıldızı-

Ülke genelindeki bir polis birlikleri ve dernekleri koalisyonu, Başkan Trump’ın kolluk kuvvetlerinin “istikrarlı ve çok kamusal desteğini” tanıyarak yeniden seçim teklifini destekliyor.

Ülke çapında 1000’den fazla polis birimini ve birliğini temsil eden Ulusal Polis Örgütleri Birliği, Çarşamba günü yayımlanan ve Amerikalıları korumakla görevli polislerin “sürekli güçlü desteğini” kabul eden bir mektupla Trump’ın desteğini attı .

Grubun başkanı Michael McHale, “Bizim ciroumuz, özellikle haksız ve yanlış bir karşı tarafın üyelerimize çok sayıda kişi tarafından yönlendirilmesinde ön saflarda erkek ve kadınlarımıza istikrarlı ve çok açık desteğinizi kabul ediyor” diye yazdı.

Grup, Trump’ı Başsavcı Bill Barr’ı “memurlarımıza saldıranları agresif bir şekilde kovuşturmaya” yönelttiği için övdü. memurları.

Fox News , derneğin Trump ile Pazartesi günü bir araya geldiği onayının 2016 seçiminde bir adayı desteklememesi sonrasında geldiğini bildirdi . Bununla birlikte, hem 2008 hem de 2012 seçimlerinde eski Başkan Barack Obama ve Başkan Yardımcısı Joe Biden’i destekledi.

McHale , Fox News’a Trump’ın üyeleri onaylamayı güvence altına almak için gereken üçte ikiden fazla oy topladığını söyledi .

McHale, “Ulusal Birlik Polis Teşkilatı adına Cumhurbaşkanı Donald J. Trump’ı desteklediğimizi duyurmaktan büyük gurur duyuyorum,” diyen McHale, daha sonra Trump’ın Kasım ayında Kolluk Ruh Sağlığı imzasını atarken kazanmasını beklediğini de sözlerine ekledi. ve Sağlık Yasası ve destek için diğer önlemler.

Bu arada Trump kampanyası, onaylamayı çabucak “yasa ve düzen” baş komutanı olduğuna dair daha fazla kanıt olarak övdü ve aynı zamanda Biden’e Demokratları desteklemek için güçsüz olarak saldırdı.

Kampanyanın kolluk ve işçi sendikaları kıdemli danışmanı Bob Paduchik, “Joe Biden, partisinin ‘polisin savunmasını’ hareketini durdurmak için hiçbir şey yapmadı ve ülke genelindeki polis memurlarına şiddetli isyancılar ve protestocular tarafından saldırıya uğradığı için sessiz kaldı. Bir açıklamada.

“Başkan Trump’a yapılan bu onay, Kanun ve Düzen Başkanı olarak, toplumlarımızı güvende tutmak için her gün kendi hayatını riske atan çalışkan insanları savunduğunu vurguluyor.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil