Ana Sayfa Yaşam 18 Temmuz 2020

MİNİK ÖĞRENCİNİN ANLAMLI BAĞIŞI

Haberin Yıldızı-

İlköğretim 5’inci sınıf öğrencisi Feza Naz Yoğun, üç yıldır biriktirdiği 15 Temmuz hatıra paralarını, TBMM Başkanı Mustafa Şentop’u ziyaret ederek “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına bağışladı.

Kurutulmuş çiçeklerle yaptığı tabloyu, TBMM’nin 100. Yılı dolayısıyla 23 Nisan’da TBMM Başkanı Mustafa Şentop’a hediye olarak gönderen ilköğretim 5. Sınıf öğrencisi Feza Naz Yoğun, TBMM Başkanı Şentop’a 15 Temmuz dolayısıyla anlamlı bir ziyarette bulundu.

Kendisi için ileride hatıra olması amacıyla biriktirdiği 15 Temmuz hatıra paralarını, Covid 19 salgını nedeniyle başlatılan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına bağışlamak isteyen Feza Naz Yoğun, paraları biriktirdiği kutuyu Meclis Başkanı Şentop’a takdim etti. Feza Naz, paralarla birlikte, duygularını içeren bir şiirin de yer aldığı kutuyu Başkan’a sundu.

Şiirini Başkan Şentop’a okuyan Feza Naz, kutunun içinde 3 yıldır biriktirdiği 152 adet 15 Temmuz hatıra parasının olduğunu söyledi.

TBMM Başkanı Şentop da, anlamlı bağışından ve düşüncesinden dolayı tebrik ettiği Feza Naz’a, TBMM’nin 100. Yılı için özel olarak bastırılan hatıra para ve 100. Yıl hatıra pulunu hediye etti. Feza Naz’ın bu ince davranışı karşısında oldukça etkilenen Başkan Şentop, “Tebrik ederim çok ince bir düşünce bunları biriktirip de bu kampanyaya bağışlamış olman” şeklinde konuştu.

Meclis Başkanı Şentop’u ziyaretinde Feza Naz’a, Babası Hakan Yoğun ve Okul Müdürü de eşlik etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

EYT’DE KRİTİK SAATLER ….

EYT’DE KRİTİK SAATLER ….

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil