Ana Sayfa Gündem 19 Temmuz 2020

BÜYÜKŞEHİR HEYELANIN İZLERİNİ SİLİYOR

Haberin Yıldızı-

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz hafta etkisini gösteren şiddetli yağış nedeniyle meydana gelen sel ve heyelanların izlerini silmeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, geçtiğimiz hafta Trabzon’un Yomra, Sürmene, Köprübaşı, Dernekpazarı, Hayrat ve Of ilçelerinde meydana gelen sel ve heyelanlar sonrası yol temizleme çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Ekipler aynı zamanda ilçe merkezlerinde de hasarlı yolların onarımını yaparak asfalt serme işlemi gerçekleştiriyor.
GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ
Trabzon Büyükşehir Belediyesinden konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz hafta etkisini gösteren şiddetli yağmurlar sonucu ne yazık ki bazı ilçelerde sel ve heyelanlar meydana geldi. Heyelanın yaşandığı ilk günden itibaren halkımızın ulaşım sıkıntısı çekmemesi adına çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, şiddetli yağmurlar nedeniyle ilçelerde yaşanan sorunları çözmek adına üstün bir gayret gösteriyor. Of ilçesinde çöken yolların birçoğunun onarımı tamamlandı. Henüz tamamlanamayan yollar için de alternatif güzergâhlar belirliyoruz. Diğer ilçelerde de tüm yolların açılması adına mesai mefhumu gözetmeden çalışmaya devam ediyoruz. Ayrıca Ortahisar başta olmak üzere birçok ilçede bozulan asfalt yollarımız mevcuttu. Yama makinesi ile bu yolların da tamirlerini gerçekleştiriyoruz” ifadeleri kullandılar.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil