Ana Sayfa Gündem, Spor 22 Temmuz 2020

Bu sene Transfer Dedikoduları Erken Başladı

Haberin Yıldızı-

Trabzonsporda yönetim kaçan şampiyonluğun ardından transfer düğmesine erken bastı.Yönetim yeni sezon öncesi alternatifli bir kadro kurmak için bütçeyi bozmayacak oyuncuları takip ederek transfer etmek istiyor .

Kriterleri takıma uyum sağlayacağı düşünülen Bruno Melo için menejerinden bilgi alındığı haberi Brezilyadan geldi.Melonun güncel değerinin 500 bin Euro civarında olduğu tahmin ediliyor.

Brezilya’nın önde gelen gazetelerinden  O POVO ‘nun spor muhabirlerinden Lucas Mota, şahsi Twitter hesabından paylaştığı haberde Bordo Mavililer’in 27 yaşındaki sol bekin menajeri Paulo Candiota ile görüşerek oyuncunun durumu hakkında bilgi aldığını yazdı. Oyuncunun kulubüyle 1 yıl daha sözleşmesi olduğu öğrenildi

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil