Ana Sayfa Ekonomi, Gündem 22 Temmuz 2020

PTT’DEN BAYRAM ÖNCESİ İNDİRİM SÜRPRİZİ

Haberin Yıldızı-

PTT KARGO GÖNDERİLERİ KURBAN BAYRAMI’NDA YÜZDE 25 İNDİRİMLİ

PTT AŞ Kurban Bayramı’na özel düzenlediği kampanya kapsamında, 24 – 30 Temmuz 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek APS Kurye ve posta gönderilerinde yüzde 25 indirim uygulayacak.

Türkiye’nin e-Ticaret Platformu www.epttavm.com ise Kurban Bayramı boyunca özel kampanyalar ve indirim fırsatlarını müşterileriyle buluşturacak.

Türkiye’de geniş bir hizmet ağına sahip olan ve 180 yıldır faaliyetlerini geliştirerek müşterilerine güvenilir, kaliteli ve ulaşılabilir hizmet sunmayı amaçlayan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), özel gün ve haftalara yönelik gerçekleştirdiği kampanyalara bir yenisini ekledi.

PTT AŞ, Kurban Bayramı’na özel olarak kargo indirimi gerçekleştirecek. Kampanya kapsamında, Kurban Bayramı’ndan önceki 5 iş günü içerisinde (24 – 30 Temmuz 2020) yurt içi varışlı APS Kurye ve posta kargosu gönderilerinde yüzde 25 indirim uygulanacak.

ePttAVM.com’da Kurban Bayramı’na Özel İndirimler

Türkiye’nin milli pazar yeri platformu ePttAVM.com müşterilerini, Kurban Bayramı boyunca tüm ihtiyaçlarına uygun ürünlerde benzersiz fırsatlarla buluşturacak. Soğutma sistemlerinden, derin donduruculara, süpermarket ürünlerinden kıyma makinelerine, kişisel bakım ürünlerinden kıyafetlere kadar birçok farklı ihtiyaç ve tarza hitap eden seçili ürünler, indirimli fiyatlarla Kurban Bayramı’na özel olarak ePttAVM.com’da müşterilerle buluşacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil