Ana Sayfa Gündem, Spor 22 Temmuz 2020

Yönetemiyorlarsa Basıp Gitmeliler

Haberin Yıldızı-

Radyospor’da Özgür Sancarın sorularını yanıtlayan Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmazdan çarpıcı açıklamalar geldi Onursal Başkan Yılmaz ,Bu seneki maçları kriter kabul etmek doğru değil çünkü maçlar seyircisiz oynandı. Başakşehir’i yıllardır şampiyon yapmaya çalışıyorlardı ve bu sene başarılı oldular. Hüseyin Çimşir’e de yüklenmemek lazım. Hüseyin Çimşir’i harcamak doğru değil. Burada yönetimin de suçunu bulmak lazım. Yönetim sanki şampiyonluğu bilerek bıraktı gibi geldi bana” şeklinde konuştu.Bir Başka soru üzerine Yılmaz TFF’nin özerkliğini kaybettiğini düşünüyorum. Biz zamanında bu işler için boşuna uğraşmışız. Trabzonsporlu yöneticilerin Başakşehir’in şampiyonluğuna rıza gösterdiklerini düşünüyorum. Neden hiç sesleri çıkmadı? Kulübün gelirleri borçları ödemeye yetmediği için siyasete mahkum olmuş olabilirler. Bu işler kıyakla olmaz. Yönetemiyorlarsa basıp gitmeliler” ifadelerini kullandı.

Son olarak futbolda değişen yabancı sınırını da değerlendiren Yılmaz, “Ben olsam oyuncu satmadan yabancı almam. Tüm kulüplerde yabancı var ancak hepsi kalitesiz. Yabancıya ağırlık verirseniz Milli Takım’da da başarılı olamazsınız” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil