Ana Sayfa Gündem, Politika 26 Temmuz 2020

Ana Muhalefette Değişen Bir Şey Yok

Haberin Yıldızı-

Kurultayda Genel Başkan adaylığı için verilen sürenin dolmasının ardından Divan Başkanı Çerçioğlu, Kılıçdaroğlu’nun tek aday olduğunu açıkladı. Kurultay öncesi adaylıklarını açıklayan  İlhan Cihaner, Aytuğ Atıcı ve Tolga Yarman adaylık için gerekli 68 imzaya ulaşamayınca adaylık başvurusu yapamadılar.

Saat 17.15’te başlayan genel başkanlık için oy verme işlemi saat 18.15’te sona erdi. Genel başkanlık için tek aday olan İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu, 1 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Kılıçdaroğlu, bin 251 oy alarak yeniden CHP Genel Başkanı seçildi.

Seçime kayıtlı bin 356 delegeden bin 318’inin oy verme işlemi gerçekleştirdiği ve 67 oyun geçersiz sayıldığı belirtildi.

 Kılıçdaroğlu,seçim sonrası  kurultayda gerçekleştirdiği teşekkür konuşmasında ise “En geç 2023’te cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandıracağız” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil