Ana Sayfa Gündem, Spor 26 Temmuz 2020

Geciken 3 Puan

Haberin Yıldızı-

Cemil Usta sezonun son maçında   Trabzonspor deplasmanda Kayserispor’u Novak ve Sörloth’un golleriyle 2-1 mağlup etti. Alınan bu  sonuçla Kayserispor, Süper Lig’e veda ederken, Trabzonspor ise ligi ikinci sırada bitirererk şampiyonlar ligi biletini aldı.

Süper Lig’in son haftasında Kayserispor de oynanan maçta  Trabzonspor  daha sakin topa sahip olmaya çalışırken rakip Kayserispor 90 dakika boyunca yüksek bir tempo ile oynadığı maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Trabzonspor 63. dakikada Filip Novak ile öne geçse de Kayserispor 86. dakikada penaltıdan Pedro Henrique ile beraberliği yakaladı.

90+6’da sahneye çıkan Sörloth attığı golle Trabzonspor’a 2-1’lik galibiyeti getirdi. Bu sonuçla Kayserispor, Süper Lig’e veda ederken, Trabzonspor ise ligi ikinci sırada bitirdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil