Ana Sayfa Gündem 27 Temmuz 2020

ABDULLAH AVCI’YA SONUNA KADAR “HAYIR”

Trabzonspor’da yeni dönem için ismi ön plana çıkan Abdullah Avcı’yı sadece iktidara yakınlığı ve FETÖ’nün destekleriyle ayakta duran bir teknik direktör olarak görüyorum. Bunun için onun, Bordo-Mavili kulübün gündemine gelmesine “hayır” diyorum… Ama “hayır” dememin bir tek nedeni bu değil…
“Hayır” diyorum çünkü, iktidarın, bir yıl öncesine kadar İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin sonsuz olanaklarıyla çok önemli transferler yaparak Başakşehir’in üst sıralarda yer almasında rol almış gibi gözükse de, ona sunulan olanaklarla bu takımın birkaç kez şampiyon olması gerekirdi.
Bu Abdullah Avcı, taraftarı olmayan Başakşehir’de dikensiz gül bahçesinde ve hakemlerin de yardımıyla belli oranda başarılı gözükse de onun teknik direktörlük sürecini iyi tahlil etmek gerekir.
Abdullah Avcı, iktidardan aldığı güçle ve AKP ve FETÖ medyası aracılığıyla cilalandı ve A Milli takıma gitti. Burada çok başarısız oldu ve şutlandı.
Yeniden Başakşehir’in başına geçirildi. Geçen sezon da büyük transferler yapıldı. Hakemlerle zirveye taşındı ama son 6 haftada 8 puan öndeyken, yükü kaldıramadı ve kısa sürede Galatasaray’ın gerisine düşerek, altın tepside sunulan şampiyonluğu kaçırdı.
Bu sezonun başında Beşiktaş’a geldi ama hem transferleriyle, hem de alınan sonuçlarla tam bir fiyasko oldu. Tribünde taraftarı olan ne Milli takımda, ne de Beşiktaş’ta en küçük bir etki yaratabildi.
Böylesine yetersiz, etkisiz ve kamuoyu baskısı olduğunda rezalet denecek kötü sonuçlar alan bir teknik direktör Trabzonspor’a kurtarıcı olamaz. Sadece bu kulübün biraz daha bataklığa saplanmasına sebep olur.
Bunun için bir kez daha Abdullah Avcı’ya, “HAYIR” diyorum…
SAYGILARIMLA..

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil