Ana Sayfa Dünya, Gündem 29 Temmuz 2020

Amerikalıları Pişman Edecek Tepkiyi Vereceğiz

Haberin Yıldızı-
İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Seyyid Abbas Musevi, İran, yolcu uçağını taciz eden Amerikalıları pişman edecek tepkiyi vereceğini açıkladı.
ABD savaş uçaklarının İran yolcu uçağını taciz ettiği olaya değinen Sözcü Musevi, Amerikalılar her türlü eşkıyalığı yaptıklarını ve şimdi deniz korsanlığından hava korsanlığına yöneldiklerini belirtti.

İran yolcu uçağını taciz etmek bir terör eylemi ve uluslararası hukuk ve yasalara aykırı olduğunu belirten Sözcü Musevi, Dışişleri Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı, Yargı Kurumu ve Havacılık Kurumu ile birlikte Amerikalı pişman edecek tepkiyi vereceklerini kaydetti.

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo’nun İran’a dayatılan silah ambargosunun süresini mutlaka uzatacakları yönünde açıklamasını değerlendiren Musevi, Amerika’nın bu amacına ulaşmasına ihtimal vermediğini ifade etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil