Ana Sayfa Bölge 31 Temmuz 2020

Başkan Genç’ten Trabzonlulara Bayram Mesajı

Haberin Yıldızı-

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Mesajında paylaşma ve pandemi vurgusu yapan Başkan Genç, İslam aleminin Kurban Bayramı’nı tebrik etti.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kurban Bayramı kutlama mesajında, “Kurban Bayramı; birlik, beraberlik, kardeşlik ve paylaşmaktır. Bayramlar; her türlü dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, dostluk ve hoşgörü duygularının güçlendiği, sevinç ve mutluluğun milletçe yaşandığı müstesna günlerdir. Bu özel günlerde, inancımızın ve kültürümüzün gerektirdiği gibi davranmak, gönüllerimizi birbirine daha da yakınlaştıracaktır. Milletçe birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin verildiği bayram günlerinde; aziz şehitlerimiz ve onların bizlere emaneti olan onurlu aile fertleri ve yakınlarını bir kez daha minnetle ve şükranla hatırlamak, kahraman gazilerimiz ve ailelerini unutmamak, bizleri daha da güçlü kılacaktır” ifadelerine yer verdi.

Ortahisar Belediyesi olarak Kurban Bayramı’nda herhangi bir olumsuz durumun yaşanmaması adına önceden tüm hazırlıklarımızı tamamladıklarını kaydeden Genç mesajında, “İlçemizde bayramın, sağlıklı ve huzurlu bir ortamda yaşanması adına tüm tedbirlerimizi aldık. İlçe sınırlarımız içerisinde bulunan Pandemi dolayısıyla tedbiri elden bırakmadan bir bayram dönemi geçirmek zorundayız. Maske, mesafe ve temizlik kurallarından ödün vermeden bayramı, bayram tadında yaşayacağız. Kurban Bayramı’nın, insanlığa başta sağlık olmak üzere; barış, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Kurbanlarımızı kardeşlerimizle paylaşarak, gönül bağlarımızı daha da güçlendireceğimiz bir bayram diliyorum. Tüm İslam aleminin, mübarek Kurban Bayramı’nı gönülden kutluyorum” denildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil