Ana Sayfa Gündem, Politika 31 Temmuz 2020

“ORDULUYA SAHİP ÇIKTIĞIM , FINDIĞA SAHİP ÇIKTIĞIM İÇİN İHRAÇ EDİLDİM”

Fındık politikası nedeniyle AK Parti’yi eleştirdiği için MHP’den kesin  ihraç istemiyle disipilin kuruluna sevk edilen edilen Cemal Enginyurt MHP den ihraç edildi.

Fındık üzerinden Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve AK Parti’yi eleştirdiği için disiplin kuruluna sevk edilen ve MHP‘den ihraç edilen Cemal Enginyurt, MHP lideri Devlet Bahçeli için Twitter’dan yayınladığı mesajda “Allah inanan ve doğru olanların yanındadır. Üzüldüm! Keşke helalleşseydik” ifadelerini kullandı.

“ORDULUYA SAHİP ÇIKTIĞIM İÇİN İHRAÇ ETTİN”

Enginyurt mesajında şu ifadeleri kullandı: “Allah razı olsun Sayın Devlet Bahçeli! İyi ki, halkımızın derdini söylediğim, Fındık üreticisinin hakkını savunduğum, Orduluya sahip çıktığım için ihraç ettin. Liderimiz olarak seni sevdim, sevmeye devam edeceğim. Allah inanan ve doğru olanların yanındadır. Üzüldüm!Keşke helalleşseydik.”

Öte yandan Ordulu milletvekili ihraç kararı sonrası ilk mesajında da şunları yazmıştı: “MHP den ihraç ettiniz! Ülkücülüğümü almadınız, alamazsınız. İhraç edenler! Bir gün sıra size de gelir. Konuşmamı kesemezsiniz, kesemeyeceksiniz. Ülkücülerin sesini kimse kesemez. Millet, devlet ve ordular için hep doğruları konuşan olacağım.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil