Ana Sayfa Dünya, Gündem 3 Ağustos 2020

8 Denizciden Umut Kesildi

Haberin Tıldızı-

ABD Deniz Kuvvetleri Pazar günü yaptığı açıklamada, bir eğitim tatbikatı sırasında çıkarma gemilerinin Güney Kaliforniya kıyılarında batmasından sonra sekiz askerin öldüğü varsayılıyor.

Denizciler, amfibi hücum aracının 15 Deniz Kuvvetleri ve bir Donanma denizci ile batmasıyla Perşembe öğleden sonra başlayan aramayı iptal ettiklerini söyledi. Arama kurtarma çalışmaları sırasında kaybolan 16 denizciden  Sekiz Denizci kurtarıldı, ancak bir tanesi daha sonra öldü ve ikisi yoğun bakımda  kalan sekiz denizciyi kurtarma çalışmalarına(yerel Saatle) bu sabah itibarı ile son verildi 

26 tonluk, tank  ve yüzlerce metre suyun içinde battı dalgıçların derin olan sularda gemiye ulaşmasını zorlaştırdı.

15. Deniz Seferi Birimi komutanı Col. Christopher Bronzi, “Arama ve kurtarma çabalarını bitirmeye karar verdiğim kadar ağır bir kalbim var” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil