Ana Sayfa Gündem, Politika 3 Ağustos 2020

BAKAN SELÇUK’TAN FEDAKAR ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR TELEFONU

Haberin Yıldızı-

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, dünyanın farklı ülkelerinde temiz içme suyu kuyuları açılmasında görev alan Arapça öğretmeni Yavuz Bozdoğan ile görev yaptığı okulu tadilatlarla güzelleştiren Ertan Çekiç’i telefonla arayarak teşekkür etti.

Millî Eğitim Bakanı Selçuk, Çorum’da görev yapan Bozdoğan ile Edirne’de okul müdürlüğü görevini yürüten Çekiç’i telefonla aradı, bayramlarını kutladı. Bozdoğan ile konuşan Selçuk, “Öğretmen, sadece alfabeyi öğreten değil hayatı öğretendir. Ders sadece masada, tahta önünde anlatılmaz. Öğrencilerinize ve bizlere kilometrelerce ötede hayat dersi verdiniz. İyi ki varsınız.” ifadelerini kullandı.
Çekiç ile görüşen Bakan Selçuk, “Her okul, müdürü kadar okul diyoruz ya hep… Siz en güzel örneklerden birisiniz. Okula, eğitime, yavrularımıza verdiğiniz emek için teşekkürler. Elinize, emeğinize sağlık öğretmenim.” diye konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

SÜPER KUPA KİMİN OLACAK

SÜPER KUPA KİMİN OLACAK

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil