DOLAR 32,5401 -0.01%
EURO 35,0261 0.43%
ALTIN 2.434,190,47
BITCOIN 2078162-4.00576%
Trabzon
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Araçta 2.el Baharı Ne Kadar Daha Devam Edecek

Araçta 2.el Baharı Ne Kadar Daha Devam Edecek

ABONE OL
4 Ağustos 2020 12:52
Araçta 2.el Baharı Ne Kadar Daha Devam Edecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Yıldızı-

2. el araba fiyatları düşecek mi?

Pejo, Toyota, Nissan, Opel, Renault, Dacia, Fiat fiyat listesi araştırılan konular arasında yer alıyor. Araba alma hayali kuran binlerce vatandaş, uygun fiyatlı ikinci el arabaların peşine düşüyor. Pandemi nedeniyle sıfır arabaların piyasaya sürülmemesi otomotiv sektörünü olumsuz etkiliyor. İkinci el araba fiyatlarının ne zaman düşeceği merak ediliyor. Genel olarak ikinci el piyasasında gözler; Kurban Bayramı’ndan sonraya çevrilmiş durumda. Aracını satıp yeni bir ikinci el araba almak isteyen vatandaşlar da 2. el araba ne zaman alınır konusunda fiyatların fazla yüksek olduğunu ve Kurban Bayramı’ndan sonra düşüş beklentisi içerisinde olduklarını belirtiyor..

Uzmanlar tarafından araç bulunurluğunun artacağı ve fiyatların normal seyrine geleceği tarih olarak Eylül ayı işaret ediliyor. Fiyat dengelenmesinin Eylül ayını bulabileceği konuşulurken ülke dinamikleri nedeniyle kesin bir durumdan bahsetmek de mümkün olmuyor.

Sıfır araçlardaki düşük faizli kampanyaların devam ettirilmesi de otomotiv sektörü adına olumlu bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Şu an araba alınır mı 2020 yılının en belirsiz soruları arasında yer alıyor. Bazı vatandaşlar ikinci el araçları bir yatırım aracı olarak görürken bazı vatandaşlar da bütçelerine uygun olan aracı bulamamaktan şikayet ediyor.

Kaynak:Trendekonomi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!