Ana Sayfa Bölge, Gündem 4 Ağustos 2020

BÜYÜKŞEHİR’E BAYRAMDA 10 ÜZERİNDEN 10

Haberin Yıldızı-

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla uygulamaya konulan tedbirler, vatandaşlardan tam not aldı.

Kurban Bayramı tedbirlerini eksiksiz uygulayan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, birçok biriminde nöbetçi ekipler oluşturarak, vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşıladı. Bayram süresince Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı tarafından merkez mezarlıkların girişlerine tak kurularak giriş çıkışların kontrolü sağlandı. Ayrıca mezarlık ziyaretinde bulunanlara maske ve kolonya dağıtımı yapıldı. Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri ise bayram süresince tüm ortak kullanım alanları ve araçlarda belirli periyotlarla dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirdi.
MASKE DAĞITIMI YAPILDI
Büyükşehir Belediyesinden konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak Kurban Bayramı öncesinde aldığımız tedbirleri bayram boyunca eksiksiz uygulamak adına ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeksizin çalışma gerçekleştirdi. Bayram sevincine gölge düşmemesi adına vatandaşlarımızın sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda sürekli olarak uyarılarda bulunduk.  İlgili tüm birimlerimiz teyakkuz halinde çalışmalarını sürdürmektedir. Merkezde bulunan mezarlıklarımızda tüm ziyaretçilerimize maske ve kolonya dağıtımı yapıldı. Bunların yanı sıra halkımızın içi rahat şekilde bayram geçirmesini sağlamak adına ortak kullanım alanlarında belirli aralıklarla dezenfeksiyon işlemi yürüttük.  Bayram boyunca kurallara uyarak bizlere yardımcı olan vatandaşlarımızla birlikte bir Kurban Bayramı’nı daha en güzel şekilde tamamlamanın memnuniyeti içerisindeyiz” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

TAŞLAR YERİNE OTURDU !

TAŞLAR YERİNE OTURDU !

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil