Ana Sayfa Gündem 5 Ağustos 2020

BÜYÜKŞEHİR HEYELAN NEDENİYLE KAPANAN YOLLARI AÇTI

Haberin Yıldızı-

Trabzon’un Arsin, Sürmene ve Of ilçelerinde etkisini gösteren şiddetli yağış sonrası meydana gelen heyelan nedeniyle kapanan bazı mahalle yolları, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından ulaşıma açıldı.

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde son zamanlarda etkisini gösteren aşırı yağışlar, heyelanları da beraberinde getiriyor. Trabzon’un Sürmene ilçesi Yeni Ay Mahallesi, Arsin ilçesi Fındıklı Mahallesi ve Of ilçesi Yazlık Mahallesi’nde meydana gelen heyelanın ardından Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri hemen harekete geçti. Heyelanın ardından temizleme çalışmalarına başlayan ekipler, tüm yolları zaman kaybetmeden açarak ulaşımın aksamadan devam etmesini sağladı.
VATANDAŞLARIMIZ DİKKATLİ OLMALI
Büyükşehir Belediyesinden konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Son zamanlarda bölgemizdeki aşırı yağışlardan dolayı ne yazık ki heyelan ve sel baskınları meydana gelmektedir. Son olarak Sürmene,  Arsin ve Of ilçelerimizdeki etkili yağış sonrası meydana gelen heyelan nedeniyle bazı yollarımız ulaşıma kapanmıştı. Hemen harekete geçen ekiplerimiz, vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamaması adına titiz bir çalışma gerçekleştirerek yolları açtılar. Büyükşehir Belediyesi olarak sel baskınları ve heyelanlara karşı her zaman teyakkuz halindeyiz. Vatandaşlarımız da böyle durumlarda çok dikkatli olmalı ve yapılan uyarıları dikkate almalıdır. Özellikle riskli bölgelerde evleri bulunan hemşehrilerimizin etkili yağışlarda evlerinden ayrılmalarını istirham ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

GÜCÜN ARMA’NDA

GÜCÜN ARMA’NDA

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil