Ana Sayfa Dünya, Gündem 5 Ağustos 2020

Hayret Macron Beyruta Gidiyor !!

Haberin Yıldızı-

 

Dünyadaki sömürge devletlerinin başında gelen tarihi bin bir türlü istila .sömürgelerle dolu ve terörün avrupadaki desdekçisi  olan  Fransanın  Şuandaki  Cumhurbaşkanı insanlık gösterisinde bulunmak için Lübnana gideceğini duyurdu

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, küresel tıbbi ve insani yardım vaadinde bulunan ölümcül bir patlamadan sonra sorunlu ülkeye destek sunmak için Perşembe günü Lübnan’a gidiyor.
Macron’un ofisi Çarşamba günü Associated Press’e yaptığı açıklamada, Fransız liderin Lübnanlı siyasi liderlerle görüşeceğini söyledi. Daha fazla ayrıntı vermedi. Lübnan eski bir Fransız korumasıdır ve ülkeler yakın siyasi ve ekonomik bağlarını korumaktadır.
Fransa, Salı günü Beyrut’ta meydana gelen ve en az 100 kişinin ölümüne ve binlerce kişinin yaralanmasına neden olan patlamadan sonra birkaç ton yardım ve acil işçi gönderiyor.
Bir yangının tetiklediği ve bir depremin gücüyle vurduğu anlaşılan patlamaya neyin sebep olduğu belli değildi. Şehirde görülen en güçlü patlama oldu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil