Ana Sayfa Bölge 7 Ağustos 2020

Bak Sen Şu Densize

Haberin Yıldızı-

 

15 Temmuz   gecesi yapılmaya çalışılan hain darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda  o gün kurmay albay rütbesinde bulunan Fatih Yarımbaş, mahkemedeki savunmasında -aklını yitirmiş olacakki – çirkin bir üslupla tehditler savurdu. Şehit Ömer Halisdemir’in etkisiz hale getirdiği  Darbeci hain Semih Terzi’ye “şehit” diyen Yarımbaş, “Hesap sormak boynumun borcu olsun” dedi.

Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesince Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsündeki salonda görülen davanın salı ve çarşamba günkü duruşmalarında, o dönem Özel Kuvvetler Komutanlığında (ÖKK) kurmay albay rütbesinde görev yapan Fatih Yarımbaş, esasa ilişkin savunma yaptı.

Darbe girişimi sırasında, dönemin Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı’yı derdest etmeye çalışan ekibin başında yer alan Yarımbaş, savunmasında akla zarar  skandal sözler sarf etti. Komuta kademesini hedef alan Yarımbaş, darbe yapan hainleri değil darbeye direnen vatan evlatlarına  hakaret etti, öldürülen darbecileri savundu ve kendince  tehditler savurdu. 15 Temmuz’da yaptıklarını görev  olarak görerek yaptıklarını söyleyen darbeci yarımbaş  savunmasına amiri olmayan kimseden de  emir almadığını ileri sürdü.  Yarımbaş, Aksakallı’yı derdest etmeye çalıştığı yönündeki suçlamaları da inkar etti.

Darbeci Yarımbaş,  savunmasında ayrıca darbeye direnen vatandaşları hedef aldı ve vatandaşların sokağa dökülmesini “provokasyon” olarak nitelendirdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil