DOLAR 32,5187 -0.1%
EURO 34,8088 -0.18%
ALTIN 2.428,91-0,03
BITCOIN 2153840-0.53621%
Trabzon
19°

AÇIK

20:00

AKŞAMA KALAN SÜRE

Trump Seçimi Kaybedecek

Trump Seçimi Kaybedecek

ABONE OL
9 Ağustos 2020 06:24
Trump Seçimi Kaybedecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Yıldızı-

1984’ten bu yana her seçimi doğru tahmin eden tarih profesörü, Trump’ın kaybedeceğini söylüyor

Ronald Reagan’ın 1984’teki yeniden seçilme zaferinden bu yana her başkanlık yarışının galibini “13 anahtar” sistemini kullanarak doğru bir şekilde tahmin etti. (2000 yılında, Lichtman’ın Al Gore’un seçimi kazanacağını öngördüğünü belirtmekte fayda var. Gore halk oylamasını kazanmasına rağmen, Yüksek Mahkeme Florida’nın seçim oylarının yeniden sayılmasını durdurma kararı verdikten sonra nihayetinde başkanlığı George W. Bush’a kaptırdı. tahmininin geçerliliğine dayanır.)

Profesör, Trump'ın kazanacağını tahmin etti, suçlanacağını söyledi

Profesör, Trump’ın kazanacağını tahmin etti, suçlanacağını söyledi
Şimdi, Lichtman ve “13 anahtarı” 2020’yi aramaya hazır.
CNN ile yaptığı bir röportajda Lichtman, cevabında kesinleşmişti: “Anahtarlar, Donald Trump’ın Beyaz Saray’ı bu yıl kaybedeceğini öngörüyor.”
Lichtman tahminini, herhangi bir seçim için doğru veya yanlış olarak yanıtlanabilecek “13 anahtar” modeline dayandırıyor. Sistemindeki “13 anahtar”, adayların kişisel karizmasının yanı sıra ekonomi, görevde bulunma, sosyal huzursuzluk ve skandallar gibi faktörleri içeriyor.
“İşin sırrı, gözünüzü görevdeki güç ve performansın büyük resminde tutmaktır. Anketlere, uzmanlara, kampanyanın günlük iniş çıkışlarına dikkat etmeyin. Ve anahtarların ölçüsü budur Lichtman, büyük resim, “dedi.

2016’dan sonra Amerikalılar, başkanlık tahmin modellerine karşı (anlayışla) temkinli davrandılar. Ancak CNN’in Lage Chris Cillizza editörü bu haftaki siyasi sesli brifinginde , “Lichtman’ın bulgularını göz ardı etmek, kafanızı meşhur kuma saplamak gibi görünecektir” dedi .
Anahtar modelin Covid-19 salgını kadar felakete neden olan bir şeyi açıklayıp açıklamayacağı sorulduğunda, Lichtman kendinden emin kaldı. “Bakın, geriye dönük ve ileriye dönük olarak, anahtarlar 1860’a kadar uzanıyor. Bunlar bizim sağlam bir sistem dediğimiz şey. Bu yüzden onlarla oynamıyorum. Politikamızda, ekonomimizde muazzam değişiklikler yaşadılar. bizim demokrasimizde. Anahtarlarla oynamayın “dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!