Ana Sayfa Gündem, Spor 9 Ağustos 2020

Varan 1

Haberin Yıldızı-

 

Kiralık sözleşmesi biten Badou Ndiaye’nin yerini doldurmak için arayışlara giren Trabzonspor, aradığı ismi Norveç’te buldu. Rosenborg forması giyen Anders Trondsen ile görüşmelere başlandığı KAP’a bildirildi. 2017’den beri Rosenborg forması giyen merkez orta saha oyuncusunun piyasa değeri 900 bin euro.

Anders Trondsen’in ismi devre arasında da Trabzonspor’un gündemine gelmesine rağmen transfer gerçekleşmemişti. Kulüp kariyerinde 232 maça çıkan orta saha oyuncusu, 18 gol atma başarısı gösterdi.

Norveç A Milli Takım formasını ilk kez 2016 yılında sırtına geçiren 25 yaşındaki futbolcunun milli forma altında golü bulunmuyor. 1.83 boyunda olan ve sol ayağını kullanan Norveçli futbolcu, ön libero ve sol bek mevkilerinde de görev alabiliyor.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil