Ana Sayfa Gündem, Spor 9 Ağustos 2020

Varan 2

Haberin Yıldızı-

Trabzonspor transfer çalışmalarını sürdürürken bu doğrultuda Real Valladolid’in genç yeteneği Stiven Plaza’nın transferinde sona geldi. Bordo Mavili ekip, Stiven Plaza ile görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi. Önümüzdeki sezon adından sıkça söz ettirmesi bekleyenen Stiven Plaza’nın kariyerinde 40 maç 21 gol atma başarısı var

Tam adı Stiven Ricardo Plaza Castillo olan forvet oyuncusu, 11 Mart 1999 yılında Ekvador’un Eloy Alfaro şehrinde dünyaya geldi. Futbol hayatına Norte America’da başlayan Plaza, 2016’da Aucas’a kiralandı. Ardından 2017 yılında Independiente’ye satılan Plaza, 2018’de kendisini gösterme fırsatı buldu. 27 maçta attığı 12 gol, İspanyol ekibi Valladolid’in dikkatini çekti. Real Valladolid, genç yıldızı 2019 yılının devre arası transfer döneminde 2 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı. İspanya’da sakatlık ve uyum sorunun yaşayan Plaza, tecrübe kazanması için Trabzonspor’a kiralandı.

Valladolid’in başkanı Ronaldo, sakatlık problemleri nedeniyle de bir türlü istenen seviyeye gelemeyen Stiven Plaza’nın kiralanacağı takımla gelişim anlamında büyük bir aşama kaydedeceğini düşünüyor.

Profesyonel kariyerinde 40 maça çıkan 21 yaşındaki oyuncu, 21 gol atma başarısı gösterdi.

Ekvador A Milli Takım formasını da 2 kez giydi

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil