Ana Sayfa Spor 12 Ağustos 2020

UEFA’dan onaylı özel antrenörlük kursu Antalya’da yapılıyor

Haberin Yıldızı-

 

Türkiye Futbol Federasyonu, pandemi nedeniyle ara verdiği antrenör eğitimlerine Türkiye ‘de ilk kez gerçekleştirilen bir kursla yeniden başladı. UEFA Antrenörlük Sözleşmesi’nde yer alan ve UEFA’dan özel izin alınarak açılabilen UEFA B-A Birleşik Kurs, Antalya’da yapılıyor. 4 Ağustos ‘ta başlayan eğitimin 1.modülü 18 Ağustos ‘ta sona erecek.

Bu kursa en az 7 sezon en üst ligde forma giyen ve daha önceden alınmış bir antrenörlük belgesi bulunmayan profesyonel futbolcular katılabiliyor. Kursun katılımcı sayısı UEFA’nın onay verdiği maksimum sayı olan 20 olarak belirlendi. 3 etaptan oluşan UEFA B-A Birleşik Kurs, bir sezon içine yayılan takvimde tamamlanacak. Kursiyerler tüm kurs süresince teorik ve pratik sınavlara tabi tutulacak. UEFA A ve UEFA B kurslarının programlarının birleşiminden oluşan  bir müfredatı olan kurs süresince 131 saat teorik, 123 saat pratik eğitim verilecek.

Bu arada TFF, pandemi sebebiyle durdurulan diğer antrenör eğitimlerine eylül ayında yeniden başlayacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

BİR ADIM ÖNE GEÇTİ…

BİR ADIM ÖNE GEÇTİ…

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil