Ana Sayfa Gündem, Politika 13 Ağustos 2020

Bu Ülkede Hem Lider Hemde Muhalefet Sorunu Var

Haberin Yıldızı-

 

“Herkes konuştu. Bilen de bilmeyen de konuştu. Şimdi Muharrem İnce konuşacak. cümleleri ile  basın toplantısında sözlerine başlayan İnce ,

Türkiye tarihinin en zor dönemini yaşıyor. 18 yıllık bir iktidar yeni sorunlar eklemiştir. Mühürsüz oy pusulalarıyla kabul edilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi sorunları büyütmüştür. Devlette kurum ve kurallar çökmüştür. TÜİK gibi MB gibi kurumların bağımsızlığı yok edilmiştir. Din ve vicdan arasındaki bağ koparılmıştır. Okul türleri arasındaki ayrımcılık eğitimin niteliğini düşürmüştür. Bu politikalar sonucu zengin toprakların yoksul çocukları haline geldik. Ülkemizde enerji sorunu değil, enerji yönetimi sorunu vardır. Dış politikada gel-gitler yaşayan, savunma sistemlerini kullanamayan, sorunlarını erteleyen bir ülke haline geldik. Mavi Vatan’da büyük bir zenginlik bulunmaktır. Bu hakları korumak partiler üstü bir konumla ele alınmalıdır. İşsizliği artıran, ekonomideki memnuniyeti buzdolabı satışına bağlayan bir Cumhurbaşkanı var. Türkiye’yi bu noktaya lider partileri getirmiştir. Hem lider, hem muhalefet sorunu vardır.

Bu kötü gidişten CHP de nasibini almıştır. CHP ön seçim artık yok.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

ELİNİZİ ÇABUK TUTUN …

ELİNİZİ ÇABUK TUTUN …

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil