Ana Sayfa Gündem, Spor 15 Ağustos 2020

74 Yıl Sonra Gelen Hezimet

Haberin Yıldızı-
Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih, Barcelona’yı 8-2 yendi yarı finale yükseldi.
  Şampiyonlar Ligi’nde uzun yıllar unutulmayacak bir çeyrek final karşılaşması oynandı. Corona virüsünden dolayı tek maç üzerinden oynanan eşleşmede,  Thomas Müller (2), Ivan Perisic ve Serge Gnabry’nin golleriyle daha ilk yarıda farka uçan Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi’nde Barcelona’ya ilk yarıda 4 gol atan ilk takım oldu. Alaba’nın kendi ağlarına gönderdiği gol ise Barcelona için teseli sayısı oldu.
İkinci yarıda da hız kesmeyen Alman panzeri, Kimmich, Lewandowski ve Coutinho’nun (2) golleriyle tarihi farka gitti. Luis Suarez’in şık golü ise Barcelona için hezimeti önlemeye yetmedi. Öte yandan Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi tarihinde bir eleme turu maçında 8 gol atan ilk takım oldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

WhatsApp Çöktümü ?

WhatsApp Çöktümü ?

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil