Ana Sayfa Gündem, Sağlık 15 Ağustos 2020

Rusya Dünyaya Müjdeyi Verdi

Haberin Yıldızı-

Rusya Devlet Başkanı Putin, ilk güzel haberi geçtiğimiz günlerde aşının tescil edildiğini söyleyerek vermişti.Bugün de ‘Sputnik V’ adı verilen aşının seri üretimine başlandığı duyuruldu.

Rus haber ajansı TASS’ta yer alan habere göre Gamaleya Enstitüsü’nden yapılan açıklamada, “Gamaleya Enstitüsü tarafından geliştirilen yeni koronavirüs enfeksiyonu Covid-19’a karşı aşı üretimine başlandı” ifadelerine yer verildi.”GEREKLİ TÜM DENETİMLERİ GEÇTİĞİNİ BİLİYORUM”Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in “Bildiğim kadarıyla bu sabah dünyada ilk defa yeni koronavirüs enfeksiyonuna karşı bir aşı tescil edildi. Oldukça etkili çalıştığını, istikrarlı bir bağışıklık oluşturduğunu ve tekrar ediyorum, gerekli tüm denetimleri geçtiğini biliyorum” ifadelerini kullanarak duyurduğu ve Rusya Sağlık Bakanlığı’nın onay verdiği Covid-19 aşısı ‘Sputnik V’nin üretimine başlandığı bildirildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil