Ana Sayfa Gündem 15 Ağustos 2020

Tedbirlerde Gevşeme Yasakları Getirmeye Başladı

Haberin Yıldızı-

Yetkililerin ısrarla tedbirlerden ödün vermeyin maske+mesafeye dikkat edin dmelerine karşın vurdumduymazlık ve ihmaller neticesinde valiliklerce ard arda yasaklar gelmeye başladı .artan vakalara ilk yasaklar Gaziantepten gelmişti şimdi ise Kayseri, Siirt, Şanlıurfa, Van, Yalova ve Bitlis’te yeni uygulamalar devreye girdi  yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 65 yaş üstündekilerin toplu taşıma araçlarını kullanma saatleri, düğün, kına, mevlit gibi toplu etkinliklere katılmaları, pikniğe gitmeleri ve alışveriş merkezi, pazar gibi alışveriş mekanlarına girişleri kısıtlandı.

Ayrıca Gaziantep Valiliği artan vaka sayısı nedeniyle bugün yeni adımlar atmaya devam ediyor. Kentteki tüm etkinlikler 15 gün boyunca yasaklandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil