DOLAR 32,5117 -0.11%
EURO 34,7893 -0.23%
ALTIN 2.423,31-0,26
BITCOIN 21585040.36193%
Trabzon
19°

AÇIK

16:55

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Genel Sekreter Fatih Şahin,”Türkiye, Bidon’ın hadsiz değerlendirmelerde bulunabileceği bir ülke değildir
  • Haberin Yildizi
  • Gündem
  • Genel Sekreter Fatih Şahin,”Türkiye, Bidon’ın hadsiz değerlendirmelerde bulunabileceği bir ülke değildir

Genel Sekreter Fatih Şahin,”Türkiye, Bidon’ın hadsiz değerlendirmelerde bulunabileceği bir ülke değildir

ABONE OL
16 Ağustos 2020 05:12
Genel Sekreter Fatih Şahin,”Türkiye, Bidon’ın hadsiz değerlendirmelerde bulunabileceği bir ülke değildir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Yıldızı-

 

Genel Sekreter Fatih Şahin, ABD Başkan Adayı Joe Biden’ın açıklamalarına ilişkin yazılı açıklama yaptı.

“Türkiye, Biden’ın hadsiz değerlendirmelerde bulunabileceği bir ülke değildir ve bunu Biden’ın bile kavrayabileceği şekilde anlatacak durumdadır”

Şahin, Biden’ın Türk siyasetine dair küstah ve hadsiz değerlendirmelerinin, Türkiye ve dünyayı kavramayan bir akıl tutulmasının ürünü olduğunu belirtti.

Biden’ın, Türkiye’nin gücünü ve önemini kavramakta zorluk çektiğini belirten Şahin, “Türkiye, Biden’ın bu tür hadsiz değerlendirmelerde bulunabileceği bir ülke değildir ve bunu Biden’ın bile kavrayabileceği şekilde anlatacak durumdadır.” değerlendirmesinde bulundu.

Biden’ın hadsiz açıklamalarında söz konusu edilen muhalefetin de buna herhangi bir tepki vermemesinin manidar olduğunu ifade eden Şahin, şunları kaydetti:

“Bu sessizlik muhalefetin ‘Dostlarımızla iktidar olacağız.’ sözlerini bir kez daha akıllara getirmektedir. Bir kez daha altını çizmek gerekirse, Türk siyasetini dizayn etmeye çalışmak, iktidarı değiştirmek artık dünyadaki herhangi bir ülkenin görebileceği bir hayal olmaktan bile çıkmıştır.”

Milletin desteği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğiyle, kendisine rol biçilen değil, oyunları bozan ve oyun kuran Türkiye’nin var olduğunu belirten Şahin, bazıları için acı bir gerçek olan bu durumu, sahada ve masada, havada, karada ve denizde yüzlerine bir tokat gibi çarpmaya devam edeceklerini vurguladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!