Ana Sayfa Bölge 16 Ağustos 2020

KARAMOLLAOĞLU’NDAN ‘amerikaya ’KENDİNE BAK HATIRLATMASI

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Biden’ın sözlerine “Türkiye Türkiye’den yönetilir. Ülkemiz siyasetini dizayn etmenize asla izin vermeyeceğiz! Sorunlarımız ne kadar büyük olursa olsun, kendi içimizde çözecek bilgi, birikim ve tecrübeye ülke olarak sahibiz” diye tepki gösterdi.

ABD’de kitlesel ayaklanmalara neden olan George Floyd’un polis tarafından öldürülmeden önceki son sözleri ‘Nefes alamıyorum’u İngilizce yazarak hatırlatıp ‘Siz kendi dertlerinize yanın’ diyen Karamollaoğlu şöyle devam etti:

* Amerika başka ülkelerin içişlerine karıştığı müddetçe dünyaya hiçbir zaman barış ve huzur gelmeyecek. Kendi içlerinde sıkıntıların her geçen gün arttığı bir ortamda Joe Biden’a düşen görev önce kendi ülkesinin sorunlarına odaklanmak olmalıdır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

ORDU’DA HER YER ŞANTİYE

ORDU’DA HER YER ŞANTİYE

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil