Ana Sayfa Gündem, Spor 17 Ağustos 2020

Sorloth’u Verin

Haberin Yıldızı-

 

Adı son günlerde sıkça transfer dedikodularına karışan Kiralık gölcü Sorloth için ortaya atılan rakamlar baş döndürüyor.

Bu sene uefa nın haksız kararı sonrasında 1 yıl avrupa kupalarından men cezası alan Trabzonsporda sorloth için transfer dedikoduları bitmiyor son olarak adı Alman kulübü Leipzig ile anılan futbolcuya Leipzig’in 16 milyon Euro verdiği Trabzonsporun ise 20 milyon Euro dan aşağı bir rakamı düşünmediği bildirildi.

Görüşlerine başvurduğumuz spor adamları ise:  Trabzonsporun bu durumu değerlendirmesini önümüzdeki sene avrupada göz önünde olmayaca içinde sorloth un değerinin artmayacağıda düşünülürse iyi bir rakama şimdi değerliyken verilmesi Kulüp menfaatleri açısından iyi olur dendi daha önceki yıllarda da bunun aksi  örnekleri görüldü dediler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil