Ana Sayfa Bölge, Gündem 19 Ağustos 2020

İKİ İLÇE YILLARDIR BU YOLU BEKLİYORDU

Haberin Yıldızı-

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çatalpınar ilçesini Maden Mahallesi üzerinden Korgan ilçesine bağlayan güzergahı asfaltla buluşturdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Vatandaşlarımıza konforlu bir ulaşım imkânı sunmak için ilçenin birçok noktasında çalışma yürütüyoruz” dedi.

 

Ordu’da mahalle ve grup yollarında başlatılan asfalt seferberliği sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından devam eden çalışmalarda, on yılların sorunları bir bir çözüme kavuşuyor. Kırsal yol ağlarında genişletme ve altyapı çalışmalarını tamamlayan ekipler, asfalta kavuşturdukları güzergahlarla, ilçelerin ve mahallelerin yıllar süren özlemlerine son veriyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Çatalpınar ilçesinde, birçok yolu güvenli ve konforlu bir yapıya kavuşturduklarını söyledi.

 

MADEN MAHALLESİ ASFALTA KAVUŞTU

İlçedeki tamamlanan yol çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Güler, “Maden Mahallemizi Korgan ilçesine bağlayan 4.5 kilometrelik yolda, genişletme çalışmalarının ardından, 1. Kat emisyon asfalt çalışması tamamlandı. Bu güzergah, Çatalpınar ilçemizle, Korgan ilçemizi direk olarak birbirine bağlaması açısından çok önemliydi. Yine Ortaköy, Karahasan, Sayacatürk mahalleleri ile Korgan ilçemize bağlı Çamlı, Çiftlik ve Kabataş ilçemize bağlı Alankent mahallerini birbirine bağlayan 5.5 km uzunluğundaki güzergahı emisyon asfalta kavuşturduk” diye konuştu.

 

ALTYAPISI HAZIRLANAN YOLLAR ASFALTLA BULUŞACAK

Çatalpınar ilçesine bağlı mahalle yollarında, asfalt öncesi çalışmaların tamamlandığını dile getiren Başkan Güler, “Karahamza Mahallemizi, Korgan yoluna bağlayan 1200 metre uzunluğundaki güzergahta genişletme, zemin iyileştirme, serme ve sıkıştırma çalışmaları tamamlandı. Akkaya Mahallesi Cem evi mevkiinde ve Kayatepe Mahallesi’nde Merkez Cami Ulaşım yolunda yol genişletme ve temel malzeme serme sıkıştırma işlemi tamamlandı. Altyapıları hazır hale gelen bu güzergahlarda da en kısa sürede asfalt çalışmalarını başlatacağız” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil