Ana Sayfa Gündem, Spor 19 Ağustos 2020

Süper Kupa Katar’da gibi

Haberin Yıldızı-

Türkiye kupası şampiyonu Trabzonspor ile Süper Lig şampiyonu Medipol Başakşehir arasından oynanacak TFF Süper Kupa finalinin, Ocak 2021’de Katar’da oynanacağı öğrenildi.

2020-21 sezonunu 11 Eylül’le başlatmaya hazırlanan Türkiye Futbol Federasyonu 21 takımlı ligin fikstürüyle ilgili çalışmalarını sürdürüyor.Alınan bilgilere göre TFF yetkilileri Süper Lig’in ilk yarısını 16, ikinci yarısını ise 24 hafta oynatacak. Yapılan planlamaya göre ikinci yarıda hafta içi fikstürleri ile sezonun tamamlanması düşünülüyor.KUPA KATAR’DA SAHİBİNİ BULACAK Federasyonun bir başka projesi ise Süper Kupa maçıyla ilgili. Bu sezon Başakşehir ile Trabzonspor arasında oynanacak maçın normalde sezon başlamadan yapılması gerekiyor. Ancak iddialara göre TFF zaman darlığı nedeniyle bu maçı Ocak 2021’de alacak.Karşılaşmanın Katar’da yapılması da ciddi şekilde konuşuluyor.

KAYNAK:sondakika

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil