Ana Sayfa Bölge, Gündem 20 Ağustos 2020

Bayburt’ta Covid-19 Tedbirlerine Yönelik Denetimler Geniş Katılımla Yapıldı

Haberin Yıldızı-

Ülke genelinde korona virüs vakalarında yaşanan artış üzerine İçişleri Bakanlığı’nca başlatılan geniş kapsamlı maske, mesafe ve temizlik denetimlerine Bayburt’ta da sıkı bir şekilde devam ediliyor.

Ozulu, Yavuz Selim, 1 Nolu Erzurum ve Unutulmaz Caddeleri ile Saat Kulesi Meydanı’nda devam eden denetimlerde hem vatandaşlarımız hem de esnafımız maske, mesafe ve temizlik konularında uyarıldı. Vali Epcim ve Belediye Başkanımız Pekmezci, koronavirüsün alınacak önlemlerle bir tehlike olmaktan çıkacağını belirterek, sağlık için alınan tedbirlerden kimsenin taviz vermemesi gerektiğini belirtti.

Denetimlere Vali Sayın Cüneyt Epcim, Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ramazan Yiğit, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Karaman, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Seyhan ile Salgın Denetim Merkezi ekipleri yer aldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil