Ana Sayfa Bölge, Gündem 22 Ağustos 2020

Başkan Rahmi Metin Mahalle Muhtarlarıyla Biraraya Geldi

Haberin Yıldızı-

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, merkeze bağlı mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısında bir araya gelerek taleplerini dinledi.

       İstişare toplantısına, Belediye Başkan Yardımcıları Muhittin Aydın Bilsel, Mustafa Arıcı, Mehmet Yoldaş, Muhtarlar Federasyonu Başkanı Tuncay Maşalacı, Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Sakal, Belediye Birim Müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

       Toplantı öncesinde, belediye çalışmalarıyla ilgili genel bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Rahmi Metin, belediyenin ekonomik anlamda durumu, yapılması düşünülen yatırımlar ve yapımı devam eden projelerle ilgili muhtarlara bilgilendirmelerde bulundu.

        Başkan Metin konuşmasının bir bölümünde, Rize Belediyesi’nin bu dönem özellikle alt yapı çalışmaları kapsamında bir belediyenin 5 yıl içerisinde ortalama yapmış olduğu alt yapı çalışmalarının yıllık ortalamasının 3 katı mesafeyi 16 aylık sürenin içerisinde yaptıklarını ifade ederek, sadece alt yapı değil diğer alanlarda da hız kesmeden çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

        Başkan Metin konuşmasında, “Rize hepimizin şehri olduğu gibi, hiç birimiz bu makamlarda kalıcı değiliz. Bu bakış açısıyla çocukluğumuzdan beri sokağında bulunduğumuz bu güzel şehrimize kalıcı hizmetler etmenin gayretiyle bugün çalışmalarımızı devletimizin gücü, teknik ekibim ve siz değerli muhtarlarımızla birlikte yürütüyoruz. Daha çok, uzun yıllara dayanan köklü sorunların bulunduğu alanlarda mevcut sorunları ortadan kaldırmanın peşindeyiz. Bu manada ilk etapta özellikle bazı gölgelerimizde uzun yıllara dayanan alt yapı sorunları ve dere taşkınlarının yol açtığı su taşkınlarını bertaraf etmek için şehrimizde güçlü bir çalışma içerisindeyiz. Bu çalışmaları hep birlikte yürütüyoruz ve vatandaşlarımızın sabrı ve takdiri bizim için önemlidir. Bunun yanında bilindiği üzere şehrimizde yürütmüş olduğumuz ve her fırsatta kamuoyu ile paylaştığımız devam eden projelerimiz aksamadan yürüyor. Bütün bunları yapmak için birlik beraberliğin çok büyük önemi var. Tabi eleştirilerimiz olacak, ancak daha güzel bir Rize için eleştiriden çok çözüm odaklı fikirlerle ortaya çıkmamız gerekmektedir. Beş yılın sonunda şehrimizde bir çok hizmeti kazandıracağımıza inancım tam olduğu gibi, bu manada birlikte çalıştığımız siz değerli muhtarlarımıza ve teknik ekibime teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Metin’in konuşmasının ardından mahalle muhtarlarına söz verilerek talepleri dinlendi ve sorunların çözümü noktasında notlar alındı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil