Ana Sayfa Bölge, Gündem 22 Ağustos 2020

Bayburt Milletvekil Battal Şehirde İncelemeler Yaptı

Bayburt Milletvekili  Fetani Battal ve Bayburt Belediye Başkanı  Hükmü Pekmezci yapımı süren belediye çalışmalarını yerinde incelediler.

İncelemelerine ilk olarak Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Şehit Nusret Parkı’ndan başlayan Milletvekili Battal ve Başkan Pekmezci burada devam eden çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürü Kasım Çeker ve ilgili personellerden bilgi aldılar.

Şehit Nusret Parkı’nda incelemelerini tamamlayan Milletvekili Battal ve Başkan Pekmezci, çalışmaların süratle devam ettiği bir diğer nokta olan eski Genç Osman Parkı’nın bulunduğu alana geçtiler. Burada süren peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarını da yakından takip eden Battal ve Pekmezci hayırsever bir vatandaşımız tarafından yaptırılan camiyi incelediler ve gerçekleştirilen faaliyetler hakkında ilgili personelden  bilgi alarak alandan ayrıldılar.  İncelemelere Bayburt Belediye Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli de eşlik etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil