Ana Sayfa Bölge, Gündem 25 Ağustos 2020

Giresun Tek Yürek

Haberin Yıldızı-

Türkiye’yi dehşete düşüren Giresun’daki sel felaketi sonrası zarar gören bölgelerde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatları ile Giresun Belediyesi birçok araç ve personelini felaketin yaşandığı ilk saatlerden itibaren Dereli, Doğankent ve Yağlıdere’ye ilçesi ve Duroğlu beldesine gönderirken, ekipler çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmeye devam etti.

Tüm imkânlarını seferber eden Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerinden oluşan 122 personel ve 26 araç ile çalışmalara destek verirken, ihtiyaç sahiplerine gıda yardımları da yapılıyor. Ayrıca, Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri de sık sık afet bölgesine gidiyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu felaketin yaşandığı ilk saatlerden bu zamana kadar çalışmaları yerinde takip ederken, sel felaketi nedeniyle Giresun’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin bölgedeki incelemelerine eşlik etti.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, hemşehrilerimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerini iletirken: ‘’Bu felaketi hemen ortadan kaldırıp, halkımızı eski günlerine döndürelim istiyoruz. Devletimizin seferber ettiği tüm imkânlarla bölgemizde yaşanan afetin yarasını inşallah en kısa zamanda hep birlikte saracağız. Gerekli yardımlar yapılacaktır. Yaraların hızlı şekilde sarılması ve normal hayata bir an önce dönülebilmesi için Devletimiz tüm imkânlarını seferber etmiştir.  Şehitlerimiz var. Onlara da Allah’tan rahmet, ailelerine de sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. İnşallah el birliğiyle yaraları bir an önce saracağız.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil