Ana Sayfa Dünya, Gündem 25 Ağustos 2020

Trump, federal kurumları ‘Fırsat Bölgelerine’ yönlendirecek

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Trump’ın federal kurumlara , ülkenin en fakir mahallelerinden bazılarına yatırımı teşvik etmek için ofislerini Fırsat Bölgelerine taşımaya öncelik vermelerini emredecek .

Hareket tüm federal kurumlar için geçerli olacak ve şehir merkezlerine ve merkezi iş bölgelerine öncelik vermeyi bırakmalarını ve bunun yerine kendilerini Trump yönetimi tarafından Fırsat Bölgeleri olarak belirlenen 8,769 düşük gelirli topluluktan herhangi birine yerleştirmelerini isteyecek.

Beyaz Saray Ekonomi Danışmanları Konseyi tarafından Pazartesi günü erken saatlerde yayınlanan bir rapora göre, girişim, oluşturulduğundan bu yana iki yıl içinde dezavantajlı topluluklara 75 milyar dolardan fazla özel yatırımı yönlendirdi .

Üst düzey bir Beyaz Saray yetkilisi, emrin büyük federal kaynakların sıkıntılı topluluklara aktığını göreceğini ve aynı zamanda pahalı iş bölgelerinde devlet daireleri kurmanın yüksek maliyetini azaltacağını söyledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil