Ana Sayfa Spor 26 Ağustos 2020

Dünya “O”na Kilitlendi

Barcelona’nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, İspanyol ekibine faks çekerek kulüpten ayrılmak istediğini yönetime bildirdi. Messi’nin sözleşmesindeki bir maddeyi kullanarak serbest kalacağı iddia edildi

Barcelona’nın yeni teknik direktörü Ronald Koeman ile geçtiğimiz günlerde bir araya gelen Messi, yapılan görüşmenin ardından takımdan ayrılma kararı aldı. Ancak Barcelona Yönetimi, Messi’nin takımdan bedelsiz ayrılmasına sıcak bakmıyor. 20 yıldır Barcelona’da forma giyen ve 17 yıldır da A takımda oynayan yıldız futbolcu, İspanyol ekibinin tarihindeki en iyi futbolcu olarak kabul ediliyor. Messi’nin sözleşmesinde yer alan serbest kalma bedeli 700 milyon Euro.

“BAŞKAN İSTİFA KARARI ALDI” İDDİASI!

Öte yandan bu gelişme üzerine kulüp binası önüne gelen Barcelonalı taraftarlar da Başkan Bartomeu’nun istifasını isteyerek protesto gösterilerine başladı. Yaşanan gelişmelerin ardından İspanyol basını, Bartomeu’nun istifa kararı aldığını iddia etti. Barcelona taraftarı, Bartomeu’nun istifa etmesi halinde Messi’nin takımda kalmaya karar vereceğini düşünüyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil