Ana Sayfa Bölge, Gündem 28 Ağustos 2020

GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATIP YARALARIMIZI SARMAYA ÇALIŞIYORUZ

Giresun’un ilçelerinde yaşanan sel felaketinin ardından Giresun Belediyesi tüm olanaklarını afet bölgesine yönlendirdi.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatıyla birlikte araç gereç ve personeliyle beraber Dereli başta olmak üzere afetin yaşandığı ilçelerde konuşlanan Belediye ekipleri ilk saatlerden bu yana çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Başkan Aytekin Şenlikoğlu ise sabahın ilk saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar çalışmaları bizzat takip edip ekiplerini yönlendirirken, diğer ilçelerle de sürekli irtibat halinde oluyor. Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile birlikte afet bölgesinde gecesini gündüzüne katan Şenlikoğlu diğer kurum personellerinin yaptığı çalışmaları da yakından takip ederek yönlendirmelerde bulunuyor.

Belediye Başkanı Şenlikoğlu, Giresun’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin bölgede yaptığı incelemelere ve aynı zamanda tertiplenen afet toplantılarına da iştirak ederken: “Yaşadığımız afet sonrası Devletimiz tüm imkanlarıyla seferber olmuş durumda. El birliğiyle yaptığımız çalışmalarla birlikte yaralarımız hızla sarılıyor. Rabbim böyle büyük bir afeti bize tekrar yaşatmasın. Devletimizin tüm kurumlarıyla birlikte yapılan hummalı çalışmaların ardından ilçelerimizde yaralar en kısa sürede sarılacak ve eski günlere tekrardan kavuşacaktır.  Giresun’umuza tekrar çok geçmiş olsun.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil