Ana Sayfa Gündem 29 Ağustos 2020

Yaylada Kan Aktı

Sultan Murat Yaylası’nda bir kişi silahla vurularak hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre, ailesi ile birlikte  Sultan Murat Yaylası’na piknik yapmak için çıkan 49 yaşlarındaki Ş.K., aynı yerde piknik yapan başka bir gurupla alkol içmeme sebebi ile  sözlü tartıştı. Tartışmanın uzaması üzerine  ailesi ile piknik alanından ayrılmaya çalışan Ş.K.’in önü tartıştığı grup tarafından kesildi. Araçtan inmeye çalışan Ş.K.ya  silahla ateş açılırken, ağır yaralı olarak Çaykara Mehmet İlhan Durgun Hastanesine kaldırılan Ş.K yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Saldırganların yaylaya şehir dışından geldikleri ve mezarlık yanında alkol aldıkları gerekçesiyle Şenol Keleş tarafından kendilerinin uyarıldığı ve olayın bu nedenle çıktığı iddia edildi. Güvenlik güçleri saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil