Ana Sayfa Gündem, Spor 3 Eylül 2020

Bir Olalım, Beraber Olalım, Safları Sıklaştıralım

Haberin Yıldızı-

TrabzonsporKulübü  Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan Sosyal medya üzerinden  taraftara müjde verdi Doğan yaptığı paylaşımda ,çok yakın bir zamanda  transfer konusuyla ilgili müjdeli bir haber vereceklerini açıkladı.


Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı  Doğan, yeni sezonda kadrolarını güçlendirerek şampiyonluk yarışı içinde olacaklarını bildirdi.

Doğan, Twitter hesabında yer alan paylaşımında, yeni sezona yönelik transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Yakın bir zamanda camiamıza güzel haberler vereceğiz.” ifadesini kullandı.

Trabzonspor’un sezona iddialı bir kadro ile gireceğini vurgulayan Doğan, “Kadromuzu güçlendireceğiz ve pek tabii ki şampiyonluk yarışının içerisinde olacağız. Bir olalım, beraber olalım, safları sıklaştıralım.” şeklinde görüşlerini aktardı.

Doğan taraftarlarada seslenerek : Değerli taraftarlarımız,

#YanYana olursak #BizBize yetiyoruz. Kulübümüze destek amacıyla kardeşim Nevzat Aydın’ın çağrısına yeni sezon formalarımızdan 3.061 adet alarak destek veriyorum. Formalarımız yetim, şehit ve gazi çocuklarımıza gönderilecektir. Yaşaşın Trabzonspor

 

.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil