Ana Sayfa Dünya, Gündem 6 Eylül 2020

İngiltere Birmingham Kentinde Bu Sabah Birden Fazla Bıçaklanma Vakası Oldu

İngiltere polisi, Pazar sabahı erken saatlerde polis memurlarının birden fazla bıçaklanma raporuna çağrılmasının ardından Birmingham şehir merkezinde olağanüstü hal ilan etti.

Şehrin merkezinde  bıçaklanma ihbarı alan memurlar çağrıldı. “Kısa bir süre sonra bölgede bir dizi başka bıçak olayları da rapor edildi.

Polis Merkezinden yapılan açıklamada “Bir dizi yaralı insanın farkındayız, ancak şu anda kaç tane veya ne kadar ciddi olduğunu söyleyebilecek durumda değiliz. dendi

“Ancak, tüm acil servisler olay yerinde birlikte çalışıyor ve yaralıların tıbbi yardım almasını sağlıyor.

Olay yerinde polisin çalışmaları  “devam ediyor” ve yetkililer, insanlardan bir sonraki duyuruya kadar bölgeden uzak durmalarını istedi.

Yetkililer, “bu aşamada olayın nedenleri hakkında spekülasyon yapmak uygun olmaz” dediler.

Birmingham, İngiltere’nin ikinci şehridir, bir milyondan fazla insana ev sahipliği yapar ve orta İngiltere’nin West Midlands bölgesinde yer alır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil