Ana Sayfa Gündem, Kültür 7 Eylül 2020

ARABADA SİNEMA KEYFİ ORTAHİSARDAN SONRA BU KEZ ARSİN’DE

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında bir süre önce hayata geçirilen ve büyük ilgi gören ‘Arabada Sinema’ etkinliği, bu kez Arsin ilçesi sahilinde gerçekleştirildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından uzun süredir sinemaya gidemeyen vatandaşlara moral olması için başlatılan ve ilki Ortahisar ilçesi İpekyolu Fuar Alanı’nda düzenlenen ‘Arabada Sinema’ etkinliği, bu kez Arsinlilerle buluştu. Arsin ilçesinde gerçekleştirilen sinema keyfine, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

DEV EKRANLAR KURULDU
Etkinlik kapsamında Arsin ilçesi sahilinde dev ekranlarda sinema sistemi kuruldu. Yaklaşık 150 aracın alındığı alanda, çevreye rahatsızlık verilmemesi için sinema filminin sesi, radyo frekansıyla araç içerisinden dinlendi. Sinema izlemek için alana gelenlere patlamış mısır ve meşrubat ikramında bulunuldu.

TEŞEKKÜR ETTİLER
Ailesiyle birlikte arabada sinema keyfi yapan Arsinli vatandaşlar, salgın nedeniyle aylardır sinemaya gidememenin eksikliğini yaşadıklarını belirttiler. Büyükşehir Belediyesinin ilçelerinde sinema etkinliği düzenlemesinden memnuniyet duyduklarını dile getiren Arsinliler, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar.

İZLEYENLER GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Yılın en çok izlenen filmi olan 7. Koğuştaki Mucize, 7 yaşındaki kızı ile aynı zeka yaşına sahip bir babanın adalet arayışını ve hüzün dolu hikayelerini konu ediyor. Aras Bulut İynemli ve Nisa Sofiya Aksongur’un baba kızı canlandırdığı filmi izleyen Arsinliler gözyaşlarını tutamadı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil