Ana Sayfa Dünya, Gündem 10 Eylül 2020

“YERİMİZ VAR”

hABERİN yILDIZI-

Binlerce Alman sokaklarda  “yerimiz var” sloganları ile alman hükümetini protesto ediyor

Yunanistan’ın Midilli adasında çıkan büyük yangının ardından Alman hükümeti üzerindeki baskı artıyor. Görünürde bir Avrupa çözümü yok: Avusturya ve Hollanda, Moria’dan gelen mültecilerin ülkeye girmesine izin vermek istemiyor.

Yunan mülteci kampı Moria’nın büyük bir yangında yıkılmasının ardından, büyük Alman şehirlerinde binlerce gösterici göçmenlerin AB ve Almanya’ya kabul edilmesini talep etti. Gösterilere  In Berlin içinde yaklaşık 3.000 kişiden polise göre, katılan Hamburg fazla 1200 den ve Frankfurt 300 kişi katıldığı tahmin ediliyor

Yunan adalarındaki tüm kampların derhal boşaltılmasını ve halkın kabul edilmesini talep ettiler. “Seebrücke” örgütü, bir Avrupa çözümü görünmediği için tek tek devletlerin liderliği ele alması gerekeceğini açıkladı. Uluslararası İnsan Hakları Ligi de “Yerimiz var!” Sloganıyla mitinglere katıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil