Ana Sayfa Gündem, Yaşam 12 Eylül 2020

Ortahisar Belediyesinden “Farkındalık”

Haberin Yıldızı-

Ortahisar Belediyesinden Farkındalık Projesii

Ortahisar Belediye Başkan Ahmet Metin Gencin önem verdiği ve önemsediği Projelerden biri olan ve Ortahisar Belediyesi  ile Ortahisar Belediyesi Üniversite Biriminde yer alan öğrenciler tarafından  gerçekleştirilen proje kapsamında “gönüllülük” esası üzerinden yapılan çalışmalar kapsamında şehrin çeşitli noktalarında “farkındalık” yaratabilmek adına çevre temizlik etkinlikleri gerçekleştiriyorlar.

Bugün yapılan etkinlik çercevesinde sahil  mevkiinde yürüyüş yolu ve çevresinde gerçekleşen temizlik  çalışmalarına  üniversite öğrenci biriminden 10  öğrenci katılımıyla gerçekleşti

Farklı zamanlarda periyodik olarak tekrarlanacak olan etkinlikteki amaç çevre farkındalığı yaratılarak daha temiz bir çevre daha temiz bir Trabzon olacaktır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil