Ana Sayfa Gündem, Politika 14 Eylül 2020

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Partililere :Gönüllerimiz Bir Olsun Fiziki Mesafeler Önemsiz

Haberin Yıldızı-

Yerel Seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını Chp ye devreden Ak Partide Başlatılan “100 Bin yeni üye” projesinde yeni üye yapılan 106 bin 155 yeni üyenin formları İstanbul İl Başkanlığının düzenlediği toplantıda Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana Takdim edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada :”Tarihimizin en kritik döneminde sizlere karşımdaki bu kadroya, çok önemli görevler düşüyor. Her birinizin omuzlarında taşıdığı bu sorumluluğun bilinciyle hareket edeceğinden ben şüphe duymuyorum. Size inanıyor ve güveniyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Bu kutlu yolculukta her birinize Mevladan muvaffakiyetler diliyorum. Partimiz ve davamız için İstanbul’un ne kadar önemli olduğunu sizler zaten biliyorsunuz. Hep birlikte çok daha fazla çalışarak, önce 2023 sonra 2024’te İstanbul halkının teveccühünü rekor oy oranlarıyla sandığa yansıtacağımıza inanıyorum. dedi

 

AK Parti’ye yeni katılanlara “hoş geldiniz” diyerek sözlerine başlayan Erdoğan, “Geleceğe emin adımlarla yürürken, bu güzel program vesilesiyle sizlerle beraber olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Esasen bu programı, 100 bin yeni üyemizin tamamının katılımıyla yapmayı istiyorduk. Ancak salgın şartları sebebiyle bu şekilde sınırlı bir toplantıyla iktifa etmek durumunda kaldık.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, aslında hedeflerinin bu programı İstanbul’un en büyük stadyumlarından birinde yapmak olduğunu ancak salgının bunu engellediğini söyledi.

Salgının engellemesinin yürüyüşlerini durdurmayacağını aktaran Erdoğan, “İşte şu anda bu meydanda hamdolsun, bu coşkulu katılımla adımı attık, yolumuza devam ediyoruz. Gönüller bir olduktan sonra fiziki mesafelerin öneminin kalmadığına inanıyoruz. Bizleri bir araya getiren İl Başkanımıza ve ekibine teşekkürlerimi sunuyor, Rabb’im muhabbetimizi, dayanışmamızı daim eylesin diye dua ediyorum.” şeklinde konuştu.

“AK PARTİ 10,5 MİLYONU AŞKIN ÜYESİYLE DÜNYANIN SAYILI SİYASİ HAREKETLERİNDEN BİRİDİR”

Kuruluşundan bugüne İstanbul teşkilatlarında görev alanlara gayretleri, emekleri, sadakatleri için şükranlarını ileten Erdoğan, İstanbul İl Teşkilatının partiye kazandırdığı 100 binin üzerindeki yeni üyeye “Büyük AK Parti ailesine hoş geldiniz” dedi.

Yeni üyelerin partiye kazandırılmasında emeği geçen, katkısı olan tüm teşkilat mensuplarını tebrik eden Erdoğan, şunları kaydetti:

“‘Üye Sayımız Artıyor, Ailemiz Büyüyor’ sloganıyla yürüttüğümüz bu çalışmanın bereketli bir şekilde neticelendiğini görüyoruz. Salgınla mücadele kuralları bizi üye çalışmalarında yeni yöntemler geliştirmeye yöneltti. Her şeyin dijitalleştiği bir devirde siyasetin bunun dışında kalması elbette düşünülemez. Biz de üye başvurularını internet üzerinden alacak bir sistem kurduk. Yeni üyelerimizden 11 binin ön başvurularını ‘akuyelikistanbul.org’ internet sitesi aracılığıyla aldık. Buradan başvuran vatandaşlarımızı bizzat evlerinde ziyaret ederek, üye kayıtlarını kesinleştirdik. Yeni üye seferberliğinin parti teşkilatlarımıza farklı bir dinamizm, yepyeni bir heyecan kazandırdığını görüyoruz. Salgın sebebiyle yüz yüze iletişimin zorlaştığı, dünyanın birçok ülkesinde hayatın neredeyse durma noktasına geldiği bir dönemde İstanbul Teşkilatımızın bu kampanyası çok da değerlidir, anlamlıdır. Önümüzdeki süreçte ‘TAMAM’ diye sloganlaştırdığımız temizlik, maske, mesafe tedbirlerini harfiyen uygulayarak partimize yeni üyeler kazandırma çalışmalarına devam edeceğiz. Hamdolsun bugün AK Parti 10,5 milyonu aşkın üyesiyle bırakın Türkiye’yi, dünyanın sayılı siyasi hareketlerinden biridir.”

Sadece üye sayısına göre değil, aynı zamanda temsil kabiliyeti bakımından da açık ara birinci parti olduklarını dile getiren Erdoğan, AK Parti’nin güçlü olması ve güçlü kalmasının Türkiye’nin birlik, bütünlük ve selameti açısından hayati öneme sahip olduğunu kaydetti.

Bu hareket ne kadar büyürse Türk demokrasisinin de o derece güçleneceğini dile getiren Erdoğan, “Bu hareket ne kadar güçlenirse Türkiye’nin kalkınma gayretleri de o derece hızlı neticeye ulaşır. AK Parti ne kadar geniş bir kitleye ulaşırsa milletimizin kardeşliği o derece kuvvetlenir. AK Parti özellikle genç kuşaklarla kadrosunu ne kadar tahkim ederse Türkiye’nin geleceği o derece aydınlık olacaktır.” diye konuştu.

Erdoğan, üye çalışmalarını yürütürken yapılan her yeni kaydın partiyle beraber ülkeyi de güçlendirdiğinin asla akıllardan çıkarılmaması gerektiğini vurgulayarak, ‘küçük olsun, benim olsun’ düşüncesiyle değil, ‘büyük olsun bizim olsun’ vizyonuyla hareket edeceklerini söyledi.

Erdoğan, partiye emek vermiş, teşkilatın tozunu yutmuş tüm yol arkadaşlarıyla irtibatın güçlendirileceğini ifade etti.

Konuşması sırasında “Tayyip dede” diye seslenen bir çocuğa “Hoş geldin torunum” diyen Erdoğan, şöyle devam etti:

“83 milyonun her bir ferdini kucaklamaya çalışacağız. Yeni isimlerle yeni yüzlerle yeni hizmet erleriyle kadrolarımızı tahkim ederken tek bir gönüldaşımızı dahi dışarıda bırakmayacağız. Hiç kimseyi dışlamadan, kırmadan, dökmeden, hatta varsa kırık kalpleri tamir ederek faaliyetlerimizi yürüteceğiz. Daha önce de ifade etmiştim, bu vesileyle tekrar altını çizerek söylemek istiyorum. AK Parti milletin partisidir. 83 milyonun tamamının partisidir. Bu partiyi kuran da 18 yıl boyunca iktidarda tutan da milletimizin bizatihi kendisidir. Milletimizin sinesinden çıkmış bir hareket olarak bizim kimseyi dışlamaya, kimseyi ötekileştirmeye, kimseyi inancından, fikrinden, hayat tarzından ötürü hor, hakir görmeye hakkımız yoktur. Önce millet, önce memleket diyen Türkiye eksenli hareket eden herkese elimizi uzatmak durumundayız. Bugüne kadar uzattık, uzattığımız için de Allah’a hamdolsun güçlüyüz.”

Erdoğan, AK Parti çatısı altında terör ve şiddetle arasına mesafe koyan herkese, ne kadar aykırı olursa olsun her türlü görüşe yer olduğunu, hakaret içermediği sürece partinin güçlenmesine katkı yapacak her türlü eleştiriye de kapının sonuna kadar açık olduğunu kaydetti.

Hakikatin kıvılcımının fikirlerin yasaklanmasından değil, fikirlerin çarpışmasından doğduğuna inandıklarını dile getiren Erdoğan, şimdiye kadar bu anlayışla hareket ettiklerini, farklı fikirlere daima açık olduklarını anlattı.

Programa, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile genel başkan yardımcıları ve bazı milletvekilleri de katıldı.

Katılımcılar, sosyal mesafe kuralına uygun şekilde oturarak, programı takip etti. Bir grup, “Kasımpaşa çocuğu Tayyip Erdoğan” sloganı attı.

Erdoğan, platforma “Seninle her şeye varım” şarkısı eşliğinde çıktı ve partilileri selamladı. 100 bininci üye Kevser Sevinç ile tanışarak tebrik eden Erdoğan’a Kufi ile yazılan, İstanbul’un fethini müjdeleyen bir tablo hediye edildi, 106 bin 155 yeni üyenin formları sunuldu.

Programda son olarak en fazla üye yapan ve hedeflerine ulaşan teşkilat mensuplarına belge verildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil